Post by clarsibertita on Mar 9, 2022 20:09:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planner 5D: Design Your Home ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planner 5D: Design Your Home IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód generátor minden ▞▞▞
▞▞▞ Planner 5D: Design Your Home 2022 version ▞▞▞
Szia, egy toronnyal rendelkező házat akartam tervezni, de még nem áll rendelkezésre lehetőség íves szerkezet hozzáadására, kérjük, fontolja meg annak hozzáadását. nagyon nehéz szabad kézzel megcsinálni, és nem lesz olyan sima. Köszi szépen.
Egy rakás szar... nem lehet átméretezni, és mindene fizetős... törölve
Az alkalmazás nagyszerű volt a szobatervezéshez, egészen addig, amíg el nem kezdtek olyan hirdetéseket megjeleníteni, amelyeket nem lehet bezárni. Nem bánom a hirdetéseket egy ingyenes alkalmazásban, de ezek szó szerint használhatatlanná teszik az alkalmazást, mert a hirdetés megnyitása után nincs lehetőség visszatérni az alkalmazáshoz. Csak be kell zárnia az alkalmazást, majd újra kell indítania, és tovább kell néznie a hirdetéseket, amíg végre nem kap egy bezárhatót.
Tetszett, de valahogy feszültséget keltett bennem, amikor a bútorokat egyre nehezebb cserélni. És vásárolnom kellett néhány bútort, de nagyon szeretem! És azt tanácsolom a fejlesztőknek, hogy tegyék ingyenessé a bútorokat és a dolgokat... Csak néhányat, mert kezd unalmas lenni, mert ugyanazokat a bútorokat láttam, amelyeket 2017-ben is használtam, nincs új. Még ez is frissítette ezt a 2020-ast. Csak új ingyenes bútorokat tervezhet, kérem. Csak néhány.
jó tervező, de fizetni kell. id inkább rajzolni, köszönöm a tervezői élményt, de lehet, hogy a terveződ csak egy nem köszönöm nekem.
A tételek betöltéséhez szükséges idő túl hosszú. Valóban gondot okoz, ha megpróbál változtatni egyes terveken. Kényszerítettem bezárnom az alkalmazást, hogy megkapjam a kívánt dizájnt. Ez nagyon tönkreteszi az élményt.
Imádtam ezt az alkalmazást. Míg egy napon az összes adatot véletlenül törölték. És amikor visszajelentkeztem, megszűnt az összes prémium hozzáférésem. Megvettem a teljes katalógus hozzáférést, és most meg kell néznem a videókat, ha hozzá akarok férni valamelyik elemhez. Mit tegyek, hogy visszakapjam a prémium hozzáférést?
Fejlesztői válasz: Szia! Köszönjük visszajelzését. Valójában a legelső platform, ahol minden frissítés megjelenik és tesztelésre kerül, az a web, majd minden új elemet és funkciót áthelyezünk más platformokra. Ezenkívül az Android frissítései általában gyakrabban jelennek meg, mint az iPhone-é, de mindig egyetlen funkcióra törekszünk! Ez nem igaz.
Szörnyű tapasztalat. Hatalmas pénzkészlet a fejlesztőknek. Egyáltalán nem ajánlom. Nagyon sok pénz egy teljes előfizetésért. Nem értem, miért gondolják, hogy csak úgy lophatnak az ilyen emberektől. Az ingyenes tárgyak szívás, így a játékosok 25 DOLLÁR VAGY 5 DOLLÁR HAVI FIZETÉST vásárolnak!!! Komolyan, gyerünk. Megértem, hogy keményen dolgozol ezen a játékon, de más módokon is kereshetsz pénzt játékoddal. Jobb, ha ezt csak építészeknek készítik. Köszönöm, de nem.
Az ingyenes verzióban csak néhány elem található, egy hirdetés megtekintésével még többet szerezhet be, és ez is csak 2 elem/óra korlátozva van. Ha egy elrendezés van kiválasztva, nem adhat hozzá további falat. A bútor mérete változtatható úgy, hogy minden egyes elemnél meg kell nézni egy hirdetést, és ez ismét csak napi 2 alkalomra korlátozódik. Összességében ez az alkalmazás nem tűnik túl professzionálisnak.
A leírás szerint könnyen használható az armatúrához. Nos, még csak falakat sem tudtam beállítani, hogy kialakítsam a helyiség(ek)et, amelyekkel dolgozni próbáltam. Nincs olyan oktatóanyag, amelyet sehol találnék, hogy elmagyarázzam az alkalmazás működésének alapjait.Ezért úgy érzem, elpazaroltam egy jó 24 órát azzal, hogy kitaláljam, és valamiféle segítséget vagy utasítást keressek. Meg kell bizonyosodnom arról, hogy használhatom-e ezt az alkalmazást, mielőtt elkezdek pénzt önteni valamibe, amelynek nincs használati utasítása.
Azért rossz mert nem lehet a tárgyakat forgatni és az ágy színét nem lehet megváltoztatni.
Négy csillagot adok a fel nem oldott tételek miatt, és ezekben a tételekben sok szép bútor van, de nem tudjuk beszerezni ezért kérjük az 5d tervezőt kérem oldja fel köszönöm
Nehézkes a kezelése. Nagyon drága!
Ninja warrior: Legende der Abenteuerspiele Abenteuer tvg
Imádom
Aki szeretné megtervezni az álom házát, az töltse le mert nagyon jól meg lehet csinalni!!!
Minden fizetős, ahelyett, hogy ezt a hagyományos módszert használnánk, #ceruzapapír
Planner 5D: Design Your Home Həyat tərzi jfr
Jó szoftvernek tűnik, ha lenne rá lehetőségem. Nem tudtam projektet létrehozni, mivel sok elem zárolva van. Saját mintaprojekteket biztosítanak, de ez nem hasznos számomra.
nagyszerű gondolat ez az alkalmazás mögött, de egyszerűen nem működik számomra, ez túl bonyolult, és nincs elég lehetőséged olyan dolgokra, mint például egy pajtatető alakú második emeletre. 3 csillag az erőfeszítésért.
Élvezem ezt az alkalmazást, mert azt tervezem, hogy építészetet tanulok a főiskolán, és miután megláttam, gyakorolhatom az alaprajzok elkészítését. De az a problémám, amikor 3D-n fogok dolgokat a házba helyezni, nagyon messze fog megjelenni a házamnál és a tetőnél, bárcsak sok választási lehetőség lenne. És néha a külső fal a falon belül is megjelenik. Eleinte 4 csillagot adok erre, de most 3-at adok, mert már annyiszor néztem hirdetéseket, amiket szeretnék, de ÚJRA ZÁRVA VAN!
A javaslatom az, hogy a realista legyen ingyenes
Planner 5D: Design Your Home Həyat tərzi jfr
Imádtam a korábbi verziót, ahol hirdetéseket láthattunk és bútorokat kaphattunk, vagy akár 72 órán keresztül frissíthettük az ingyenes bútorokat! De a legutóbbi frissítés miatt mindenért fizetnünk kell! A rendelkezésre álló néhány bútordarab nem szabható semmilyen térhez, nem igazán lehet vele semmit sem építeni! Szerk.: A csapat utánanézett és VISSZA került az ingyenes bútor. Nincs még egy ilyen alkalmazás! Javaslat: Jó lenne, ha 1-2 ráadás megnézése után az összes bútor kinyitható lenne 1/2 óránként.
Legyenek több új cuccok
Az alapverzió ingyenes, de az igazi alap, ha valami fejlettebbet szeretne, mint például a bútor méretének megváltoztatása, akkor fizetnie kell...majdnem 30 euró élettartam...
Még az egy csilag is sok
Tetszik a funkciói és opciói, sajnos nem szeretnék szinte minden termékért fizetni, amit használni akarok. Jó lenne, ha ingyenesen használhatnák az alapvető cikkeket, esetleg további funkciókat vásárolnék, például konnektorokat és kávéfőzőt a teljes hatás érdekében.
Jó grafika. a legtöbb dolgot meg kell vásárolni. még a bútor mérete sem változtatható és azonnal a vásárlás kereskedő oldalához vezet. nagyon óvatosan kell igazítani a dolgokat, nem tapad/igazodik az aktuális sorhoz/oszlophoz.
Egy jó alkalmazás, jobb, mint a legtöbb. Bár a prémium kifizetése után csalódott vagyok, hogy az androidos és a PC-s verzióban más-más ajtók, ablakok vagy akár bútorok vannak. Ha ez javítható lenne, az sokkal jobbá tehetné.
Túl sok hirdetés. Minden katalógusnak van ára. Legalább lehetőséget kell adnia a hirdetések és az ingyenes katalógus megszüntetésére.
Nagyon jó szép házat lehet csinálni és sok berendezés van nagyon megéri ha 1 milliót kellene érte fizetni megtenném.
Ez az alkalmazás elképesztő! Azt hittem, hogy nem fog működni az emberek véleménye miatt, de nagyon szórakoztató! Azért értékeltem 4 csillagra, mert a renderelések vagy a fényképek olyan lassúak, hogy 30-40 percet kellett várnom, vagy talán egy óra, talán adjunk hozzá ebből, 3 renderelést, adjunk hozzá még néhány elemet, adjunk hozzá több emeletet! Köszönjük szépen!
Planner 5D: Design Your Home Həyat tərzi gre
Nagyon élvezem ezt az alkalmazást. A 2d és a 3d közötti váltás nagyszerű, és nagyon tetszik, hogyan adhat hozzá. Nagyon jó lenne, ha megszerkeszthetné az ingyen kapott bútorokat, és nagyon szeretném, ha 3-nál több emeletem lenne. Kipróbáltam a varázskockát, nagyon nehéz bútort rakni, és a szoba elrendezésének meg kell egyeznie a jövőbeni frissítéseknél még néhány emeletet építhetne fel, ez nagyszerű lenne