(Android) Motorsport Magazin: F1, MotoGP, NASCAR, DTM \u0026 mehr avage kuld
Mar 9, 2022 20:19:00 GMT
Post by clarsibertita on Mar 9, 2022 20:19:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Motorsport Magazin: F1, MotoGP, NASCAR, DTM \u0026 mehr ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Motorsport Magazin: F1, MotoGP, NASCAR, DTM \u0026 mehr IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ avage kuld ▞▞▞
▞▞▞ Motorsport Magazin: F1, MotoGP, NASCAR, DTM \u0026 mehr 2022 version ▞▞▞
Väga tore rakendus!👍
Mis keel see on?
Vormel 1 uudised on nii hämmastavad!!!
Ainult saksa keeles
Meenoy. satapon
Kas see rakendus tõlgib inglise keelde?
Ma oleksin sulle andnud 1 tärni, aga ma ei tee seda, sest ma tean, kui palju staarivärk sulle on. Aga poisid, kui rakenduse desption on inglise keeles ja nimi on samuti inglise keeles, peaks rakendus olema inglise keeles. Kui teil pole inglise keelt, tehke see kohe selgeks või olete kindel, et saate palju. Selle tõttu 1 või 2 tärni.
Põhjalik teave.
我的星球: 創造迷你世界方塊建築生存遊戲 冒險 oods
Ständig behauptet die App, es gäbe keine Internetverbindung obwohl eine funktionierende Internetverbindung besteht. daher muss die App laufend neugestartet werden.
Kui olete oma maine pärast nii mures, on inglise keel kohustuslik. Inglise keel on universaalne keel. Maksaksin, kui prindiksite rakenduse inglise keeles. Ja ei, ma ei hakka arvustust uuesti läbi vaatama, miks sa paluksid mul seda teha. Arvustused on klientidele lugemiseks
Wunderbar übersichtlich und immer die neuesten Infos. Super!
Jätkake meeskonda.. tq
kas on võimalus näha uudiseid inglise keeles? teil on motospordifänne üle maailma 🤷
Täiuslik rakendus motospordifännidele, kaum werbung, viele infos zu sehr vielen Rennserien ja ka see ütleb nimes, kirjelduses ja piltides, et see on ainult saksa keeles ja kui te saksa keelest aru ei saa, on see teie süü, ärge seda alla laadige ... .
Katkestab alati kellas kasutamisel
Einfach Super für F1 Fans die auch etwas tiefer in die Materie eintauchen wollen!
Teil on ilmselt suurepärane lugemine/ajakiri. KUID pole inglise keeles saadaval.1*. Poleks saanud, aga ei lubanud. Pane suurtes paksus kirjas mitte ....jne.tõenäoliselt kaotas sadu kui mitte tuhandeid kasutajaid.
Super App mit allen Nachrichten die man als Motorsport Fan sõitht
Sehr zufrieden und meine minge Platform für Motorsport lehele.
Motorsport Magazin: F1, MotoGP, NASCAR, DTM & mehr Αθλήματα pgrd
Motorsport Magazin: F1, MotoGP, NASCAR, DTM & mehr Αθλήματα pgrd
Olge kursis. Suurepärane rakendus kõigile motospordifännidele👍👌
Eine der besten Apps die man auf dem Handy, als Motorsport-Fan, haben kann 👌🏻
Kui nimi ja kirjeldus on inglise keeles, aga rakendus mitte, peaksite selle selgeks tegema. Ma kaalusin 1 tärni saamist, kuid mulle tundub, et see rakendus oleks tegelikult hea kellelegi, kes oskab saksa keelt ja loodan, et te kaalute selle loomist ka inglise keeles
Motorsport Magazin: F1, MotoGP, NASCAR, DTM & mehr Спорт lgtu
Kõik F1 ja MotoGP kohta – suurepärane
Ein muss für jeden Motorsport-Fan Richtig gute und nette Persönlichkeiten kombiniert mit tollen Content, was will man mehr Großes DANKE an die MSM-Crew